Börzsöny, Mátra, Pilis - több, mint kirándulóhely!

2022. márc. 14. 19:35

Nem csak a természet csendje, a gyönyörű környezet és a friss levegő tölt fel ezeken a helyszíneken - nyaranta néhány napra a kulturális programoké a főszerep három különleges fesztivál jóvoltából, amelyekre jegyet vagy bérletet tudtok beváltani, ha összeszeditek a szükséges pontszámot!

Bánkitó Fesztivál - az ország legnagyobb kisfesztiválja

Ez a fesztivál minden nyáron négy napra a Bánki-tó köré települ. Színpadok állnak stégen, tisztáson és az erdő két szélén. Színházi előadások, beszélgetések, filmvetítések követik egymást, este pedig kezdetét veszi a térség leghangulatosabb szabadtéri házibulija. Bánkra gyűlnek Magyarország és Európa legjobb alternatív zenekarai és DJ-i, és szerdától vasárnap reggelig egy hullámhosszon mozog az erdő.

A zenén, színházon és képzőművészeten túl a civil témák is felbukkannak a Bánkitó programjában, idén a járványhelyzet aktualitása mellett a modern művészet, a technológia és a feminizmus kerülnek terítékre.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Bánkitó Fesztivál szervezőinek, hogy adományukkal hozzájárultak a Legyél te a +1! kampányunkhoz, csatlakozva ezzel a közös ügyhöz és örömet okozva nekünk és nektek is!

2022-ben július 13 és 16 között rendezik.

https://bankitofesztival.hu/


Fekete Zaj - ébred az őserő

A Fekete Zaj a független zene, közösség és természet egymásra találásának ünnepe. Magyarország egyik legkülönlegesebb fesztiválja festői szépségű helyszínen, távol a város zajától, gyönyörű és megnyugtató környezetben gyűjti évről évre a magyar és nemzetközi underground és a sötét zenék szélsőségeit. Hideg elektronika és súlyos riffek, nosztalgikus hangok és friss hangzások férnek meg békésen az erdő mélyén. Az OFF programok civil szervezetek közreműködésével jönnek létre, részt vehetsz közönségtalálkozón, kocsma-kvízen, lehet jógázni, kézműveskedni.

Nagyon hálásak vagyunk a Fekete Zaj szervezőinek, amiért a Legyél te a +1! kampány játékosainak ingyen belépőt ajánlottak fel, ezzel is kiállva az ügyünk fontossága mellett!

Idén augusztus 17 és 20 között rendezik.

https://www.feketezaj.hu/

 

Kolorádó Fesztivál - találkozunk a majorban!

Kiszakadás, sokszínűség, szabadság, felelősség, természet, nem tudás. A Kolorádó programja ezen elvek mentén jön létre évről évre. Nincs térerő, diszkrimináció, kirekesztés, van viszont kíváncsiság, részvételi színház, műfaji változatosság az indie elektronikus zenétől a  melodikus popon át a folk-jazz rockig. A helyszín az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészpark Nagykovácsi mellett. A csodás zöld környezetből a szervezők igyekeznek a legtöbbet kihozni, a látogatókat pedig a természet érintetlenségének és szépségének megóvására kérik.

Még egyszer köszönjük a Kolorádó Fesztivál szervezőinek az ajándék belépőket a Legyél te a +1! kampány munkatársai és játékosai nevében is, amellett, hogy boldog pillanatokat okoznak, egy fontos, közös érdek mellett köteleződtek el!

Az idei fesztivál dátuma: 2022 június 29 - július 2.

https://kolorado.hu/

 

Cookie-beállítások

Oldalunk cookie-kat használ a beállításaid mentéséhez, az oldal teljesítményének méréséhez, és lehetővé teszi számunkra, hogy más platformokon megjelenő hirdetésekkel elérjünk téged. További információkért olvasd el adatvédelmi nyilatkozatunkat. Itt testreszabhatod a beállításokat ha ezt szeretnéd.

Elfogad