Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

2022. febr. 22. 20:17

Miről szól ez a kampány?

A Legyél te a +1! kampány arra ad ötleteket a 2022-es országgyűlési választások kapcsán, hogy hogyan tudunk mindannyian tudatosabb állampolgárokká válni. A kihívások célja, hogy megmutassák: mindannyiunknak van lehetősége felhívni a figyelmet a nekünk fontos problémákra, vagy akár arra is, hogy változtassunk ezeken a problémákon. Ha pedid nem csak egyedül, hanem közösen lépünk fel, a változtató erőnk megsokszorozódik.

 A kampány célja nem csak az, hogy minél többen szavazzanak a 2022-es választásokon, hanem hogy a közös ügyeinkben való részvétel egyre több ember számára váljon a mindennapok természetes részévé. 

Mi történik a kampány során?
A kampány során, februártól április 3-ig rengeteg izgalmas kihívásban vehetsz részt, a kihívásokért járó pontokat pedig ajándékokra válthatod be, amit postán küldünk el neked. A legyelteapluszegy.hu weboldalon a kihívások és az ajándékok mellet egy kisokost is találsz, ahol tájékozódhatsz a választással kapcsolatos legfontosabb információkról. A kampány csúcspontja az lesz, amikor mind elmegyünk együtt szavazni április 3-án.

Kik a nagykövetek?
A Legyél te a +1! kampány öt fő társadalmi ügy köré szerveződik.Az öt témát képviseli egy-egy nagykövet képviseli, aki a saját eszközeivel sikeresen hívta fel a figyelmet egy számára fontos társadalmi problémára, és ezt olyan eszközökkel tette, amihez mások is könnyen tudnak csatlakozni. A nagyköveteink:
Antal Éva - környezetvédelmi nagykövet
Boda-Novy Emíla - roma nagykövet
Hegedűs Emmett - LMBTQ nagykövet
Oláh Norbert - kultúra nagykövet
Takács Dalma - egészség nagykövet

Még jobban megismerheted a nagyköveteinket a főoldalra kattintva.

Kik szervezik ezt a kampányt?
A Legyél te a +1! kampány a Budapest Pride és az aHang csapatának közös projektje.

Hogyan tudok regisztrálni?

Regisztrációhoz keresd fel a www.legyelteapluszegy.hu oldalt, és kattints a főoldal jobb sarkában található színes Csatlakozz gombra.

Hogyan tudok pontokat szerezni?

Az oldalunkon található kihívások teljesítéséért különböző számú pontot tudsz szerezni. Ehhez nem kell mást tenned, mint a kiválasztott kihívás leírásában szereplő cselekedet végrehajtani, posztolni az egyik közösségi média felületedre nyilvános posztként és teljesítést követően elküldeni a linket a felületünkre. A rendszerben ilyenkor végigfut egy validálási folyamat, ellenőrizzük a poszt tartalmát, elérhetőségét, majd ha mindent rendben találtunk, akkor jóváírásra kerül a profilodban az adott kihívásért járó pontérték.  

Be tudom a pontjaimat váltani több ajándékra is?

Természetesen. Érdemes minél több pontot gyűjteni mert annál több, értékesebb nyereményt szerezhetsz meg, ráadásul a környezeteddel, embertársaiddal is jót teszel a kihívásainkkal.

Hogyan tudok kihívást teljesíteni?

Regisztrációt követően lépj be az oldalra a regisztrációkor megadott e-mail címeddel és jelszavaddal, majd azt követően a menüsávban található Kihívások-ra kattintva láthatod az összes - adott pillanatban - elérhető kihívást, a hozzájuk tartozó pontértékekkel. Kattints a neked tetsző Kihívás “Elfogadom a kihívást” gombjára, így az hozzáadódik a profilodhoz, és onnantól kezdve a kampány végéig bármikor teljesítheted. Nem érdemes azonban a teljesítéssel sokat várni, mert az elérhető ajándékokból limitált mennyiségeink vannak, így érdemes a neked tetszőre minél előbb lecsapni.

Hogyan tudom meghívni a barátaimat?

Miután beléptél az e-mail címeddel és a jelszavaddal a Legyél te a +1 felületére, a főoldalon bal oldalt lehetőséged nyílik meghívni az ismerőseidet, barátaidat is e-mail cím segítségével. Nagyon örülünk, hogy ha élsz a lehetőséggel, mert közösen sokkal nagyobb móka ezeket a kihívásokat teljesíteni.  

Tetszik nagyon egy ajándék. Hogyan szerezhetem meg?

Nagyon örülünk, hogy ha valamelyik ajándékunk elnyerte a tetszésedet! Nincs más hátra, mint elegendő pontot gyűjteni hozzá, amihez különböző kihívásokat kell teljesítened. Kihívások aloldal.

Feltöltöttem egy kihívást, de nem fogadtátok el, mi lehet az oka?

Miután elküldted egy adott kihívás teljesítését igazoló poszt linkjét egy validálási folyamat fut végig a rendszeren. Ha nem fogadtuk el az egyik feltöltésed az az alábbi okok miatt történhetett:

  • nem nyilvános az adott fiókod, amibe posztoltál, 
  • nem nyilvános maga a poszt, amit kitettél,
  • nem helyesen történt a kihívás végrehajtása,
  • nem felismerhető a kihívás teljesítését igazoló momentum/kép/videó, 
  • teljesen más tartalmú videót, képet küldtél, mint ami a kihíváshoz kapcsolódik.

Ha a nyilvános fiókod és a posztbeállítást is ellenőrizted, és a tartalom is szerinted rendben van, akkor kérlek írj nekünk az [email protected]-ra az adott linkkel és a profilod linkjével, hogy a dolog végére járhassunk még egyszer :)

Beváltottam a pontjaimat, mikor kapom meg az ajándékomat?

Az ajándékodat igyekszünk a lehető leghamarabb eljuttatni hozzád, így a pontbeváltásodat követő 1-2 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálat részére, aki eljuttatja hozzád a megadott lakcímedre/szállítási címedre. 

Mégsem azt az ajándékot szeretném, mint amire beváltottam a pontjaimat. Ki tudom cserélni?

Mivel ajándékaink limitált darabszámmal rendelkeznek, így ajándékcserére nincs lehetőség. Ha esetleg egy másik ajándékra is szemet vetettél, akkor nincs más hátra, mint pontgyűjtésre fel! :)

Miről szól a kampány?

A Legyél te a +1 kampány célja a fiatalok választók (18 és 34 év közötti magyar felnőttek) mobilizálása és bátorítása arra, hogy merjék megtapasztalni, hogy képesek és tudnak változtatni a szavukkal, a döntéseikkel és van jelentősége a választásaiknak.

A kampány keretein belül 5 társadalmi témát járunk körbe: Környezetvédelem, Kultúra, LMBTQ helyzet, Roma esélyegyenlőség és Mentális egészség. Kihívásaink is ebbe az öt témába engednek mélyebb betekintést, és adnak teret az ezekben való változtatásra.    

Ha problémám van, vagy visszajelzést szeretnék adni, hogyan érhetlek el benneteket?

Bármi kérdés, kérés esetén kérlek keress minket valamelyik social media felületünkön, vagy pedig írj az [email protected] e-mail címünkre és készséggel válaszolunk.

Én fizetnék az egyik ajándékért, megvehetem pénzért?

A kampány keretein belül csak pontokért beváltva tudod a különböző ajándékokat megszerezni, megvásárolni őket nem. Egyes ajándékok viszont a kampányt támogató partnereinknél megvásárolhatóak, érdemes felkeresni őket valamelyik social media oldalukon.

Ajándékot ajánlanék fel a kampányhoz, hol tehetem meg?

Nagyon köszönjük előre is a felajánlásod! Kérjük, hogy további részletekkel és információért írj nekünk az alábbi e-mail címre: [email protected]

Influenszerként hogy tudok csatlakozni? 

Írj nekünk egy emailt az [email protected] címre, és gyorsan válaszolunk!

Cookie-beállítások

Oldalunk cookie-kat használ a beállításaid mentéséhez, az oldal teljesítményének méréséhez, és lehetővé teszi számunkra, hogy más platformokon megjelenő hirdetésekkel elérjünk téged. További információkért olvasd el adatvédelmi nyilatkozatunkat. Itt testreszabhatod a beállításokat ha ezt szeretnéd.

Elfogad