Játszani hívunk!

2022. márc. 22. 19:18

Február elején indult kampányunkban a kihívások teljesítése után járó pontokat játékok megszerzésére is használhatjátok. Öt izgalmas játék közül tudtok választani - 800 pontért cserébe -, ezeket szeretnénk most bemutatni nektek.

 

A Motiváció Műhely felajánlásának köszönhetően a SZEDED és a SZITU  társasjáték is szerepel a kínálatban.

A SZEDED kártyajátékhoz szükségetek van koncentrációra, gyorsaságra és kreativitásra. Hat játékvariációban ismerhetitek meg saját képességeiteket és Szeged szimbólumait.

A SZITU-ban biztosan kizökkentek a megszokott rendből a probléma kártyáknak és szerepjátékoknak köszönhetően. Egy osztálykirándulás során olyan helyzetekbe csöppentek, melyekben az általános problémamegoldás nem biztos, hogy segít. A pozitív játékélményen túl jobban megismerhetitek saját magatokat és talán a jövőben kevésbé futamodtok meg a problémák elől. (Ha véletlenül nem gyűlik össze a megfelelő pontszám a játékok beváltásához, ne csüggedjetek, ezeken a linken meg is tudjátok vásárolni őket.)

 

Kocsis Andrásnak(?) köszönhetjük az Ébresztő(t). (Ez) egy kártyajáték, ami az UNO-hoz hasonló, de annál sokkal izgalmasabb. Elalszotok, és hirtelen egy 21. századi kelet-európai diktatúrában találjátok magatokat, ahol karakterkártyák rengetegében kell rájönnötök, hogy ki játszik nyílt lapokkal. Felváltva kell túlélnetek az édes álmok pihe-puhaságát és a rémálmok véres “valóságát”. De ne aggódjatok, végül felébredtek, az élmény pedig  veletek marad! (Ha véletlenül nem gyűlik össze a megfelelő pontszám a játék beváltásához, ne csüggedjetek, ezeken a linken meg is tudjátok vásárolni.)

 

A Közélet Iskolája támogatta kampányunkat a Szerveződj! érdekvédelmi társasjátékkal. 

Az Iskola fő célja: “Ezzel a társasjátékkal meg szeretnénk mutatni, hogy az aktivizmusnak és az érdekérvényesítésnek számtalan formája létezik – és azt is, hogy ezt mindenki tudja csinálni!”

A fantáziátokra van bízva, hogy milyen kampány valósul meg, vagy éppen milyen társadalmi ügyért álltok ki közösen. A lényeg, hogy össze tudjatok fogni, és mindent megtenni - az erőforrások keretein belül - a kitalált  ügyért. (Ha véletlenül nem gyűlik össze a megfelelő pontszám a játék beváltásához, ne csüggedjetek, ezen a linken meg is tudjátok vásárolni. Sőt, lehetőségetek van akár kinyomtatni is.)

 

A Körvonal felajánlása a Ki az, aki?. Ennél a játéknál nincs más dolgotok, mint őszintének lenni. Egyszerű, igaz? Vagy mégsem? Most kiderül, hogy mennyire ismeritek egymást a barátaitokkal. A lényeg, hogy a játék után is merjetek őszinték és önmagatok lenni. (Ha véletlenül nem gyűlik össze a megfelelő pontszám a játék beváltásához, ne csüggedjetek, ezeken a linken meg is tudjátok vásárolni.)

 

(Ha már játék, figyeljétek oldalunkat, mert hamarosan nyereményjátékkal is készülünk!)

És ne feledd: Legyél Te a +1!

 

Cookie-beállítások

Oldalunk cookie-kat használ a beállításaid mentéséhez, az oldal teljesítményének méréséhez, és lehetővé teszi számunkra, hogy más platformokon megjelenő hirdetésekkel elérjünk téged. További információkért olvasd el adatvédelmi nyilatkozatunkat. Itt testreszabhatod a beállításokat ha ezt szeretnéd.

Elfogad