Játékszabály

2022. febr. 1. 17:23

A legyelteapluszegy.hu oldalon játékos kihívásokat tudsz teljesíteni, amelyekkel magadnak vagy környezetednek teszel jót. A kihívások teljesítéséért pontokat kapsz, amelyeket ajándékokra tudsz beváltani az oldalon. Ilyen egyszerű!

Részletek

A kihívásokban február 1-től április 3-ig vehetsz részt. 

A játékban való részvételhez a legyelteapluszegy.hu oldalon kell regisztrálnod. Ezt akkor teheted meg, ha már legalább 18 éves vagy. 

Kétféle kihívással találkozhatsz az oldalon. A kihívások egy része időhöz kötött (ezeknél egy számláló mutatja, hogy mikor jár le), a másik részét pedig a kampány ideje alatt, tehát április 3-ig bármikor elvégezheted. A kihívások listája időről időre bővül, így érdemes gyakran fellépned az oldalra. 

A kezdéshez regisztrálj az oldalon, és fogadd el a számodra szimpatikus kihívás(oka)t. Ha valamelyiket teljesíted, akkor arról számolj be egy nyilvános posztban! Ez lehet például egy nyilvános fiókból megosztott Instagram-poszt, egy nyilvános TikTok-videó, egy nyilvános Facebook-poszt vagy mondjuk egy blogposzt is. 

Elvégeztél egy kihívást? Kattints a profilodon az adott kihívás “Kész vagyok!” gombjára, és add meg nekünk a nyilvános posztod linkjét. Ezt rövidesen moderáljuk, és megkapod a kihívásért járó pontokat. 

Ha nem fogadtuk el az egyik feltöltésed, az az alábbi okok miatt lehet: 

  • nem nyilvános az adott fiókod, amibe posztoltál;
  • nem nyilvános maga a poszt, amit kitettél;
  • nem helyesen történt a kihívás végrehajtása;
  • nem felismerhető a kihívás teljesítését igazoló momentum/kép/videó;
  • teljesen más tartalmú videót, képet küldtél, mint ami a kihíváshoz kapcsolódik.

Ha ezeket ellenőrizted, és szerinted minden rendben volt, akkor írj egy emailt az info[kukac]legyelteapluszegy[pont]hu címre, és segítünk! 

Pontbeváltás

A pontjaidat ajándékokra tudod beváltani. 

Számos ajándékból csak egy-egy darab áll rendelkezésre, így a gyorsaságod is számít a kihívások elvégzésénél és a pontok beváltásánál. Ugyanakkor időről időre új ajándékok is meg fognak jelenni az oldalon, érdemes gyakran ellenőrizni! 

A pontjaid beváltása után a kért ajándékot az általad megadott címre fogjuk küldeni, 1-2 munkanapon belül adjuk át a futárszolgálatnak. A postaköltséget természetesen mi álljuk. 

Adatvédelem

Az adatvédelmi tájékoztatót itt, a felhasználói feltételeket pedig itt találod. 

Cookie-beállítások

Oldalunk cookie-kat használ a beállításaid mentéséhez, az oldal teljesítményének méréséhez, és lehetővé teszi számunkra, hogy más platformokon megjelenő hirdetésekkel elérjünk téged. További információkért olvasd el adatvédelmi nyilatkozatunkat. Itt testreszabhatod a beállításokat ha ezt szeretnéd.

Elfogad