Te mennyire vagy képben? 5 téma – 5 hét – 5 kvíz

2022. febr. 23. 10:43

A Legyél te a +1 kampány 5 fő témát, társadalmi kérdést ölel fel: Mentális egészség, Kultúra, Roma esélyegyenlőség, LMBTQ jogok és a Környezetvédelem. Ennek az öt témának a megismerését és az ezekben való elmélyülést segítik a különböző kihívások, melyeket a honlapra regisztrálva érnek el a felhasználók.

Mi hiszünk a gyakorlati megtapasztalásban, épp ezért kihívásaink is inkább arra ösztönzik a játékosokat, hogy ők maguk is elvégezzenek egy-egy feladatot, melyek helyes elvégzéséért pontokat gyűjthetnek. Viszont nem tagadhatjuk, hogy az ismeretek elsajátítása is segíti a nagybetűs MEGISMERÉS-t, így a fő témáinkban egy-egy vasárnapi napon kvízzel is készülünk a játékosoknak, a kampány ideje alatt.

A kvízekre a Kihívások aloldalon tudnak jelentkezni a felhasználók, melyek teljesítését egy játékról készített Képernyőképpel/Képernyőfelvétellel tudják tanúsítani, melyet a kvízt követően megosztanak a saját, nyilvános profiljukon, használva a #legyelteapluszegy-et.

Az alábbi kvízekkel készülünk:
02.20. LMBTQ kvíz 16:00
02.27. Roma esélyegyenlőség kvíz 16:00
03.06. Mentális egészség kvíz 16:00
03.20. Környezetvédelmi kvíz 16:00
03.27. Kultúra kvíz

Amennyiben van lehetőségünk, úgy a kvízekre a nagyköveteket, vagy olyan embereket szervezünk le moderátorként, akik számunkra hiteles képviselői az adott témának.

Várunk minden kedves érdeklődőt a Legyél te a +1 Facebook oldalán a fenti napokon és időpontokban. Játékra fel! 😊

Cookie-beállítások

Oldalunk cookie-kat használ a beállításaid mentéséhez, az oldal teljesítményének méréséhez, és lehetővé teszi számunkra, hogy más platformokon megjelenő hirdetésekkel elérjünk téged. További információkért olvasd el adatvédelmi nyilatkozatunkat. Itt testreszabhatod a beállításokat ha ezt szeretnéd.

Elfogad