Támogató zenekarok

2022. márc. 14. 19:32

Február elején indult kampányunkban a kihívások teljesítése után kapott pontjaitokat zenekari merch megszerzésére is felhasználhatjátok. 4 különböző ajándék közül tudtok választani 500, illetve 650 pontért cserébe. A következőkben 3 zenekart, valamint 1 énekest szeretnék bemutatni nektek. 

Baukó Attila, ismertebb nevén Azahriah, magyar énekes, dalszerző, és YouTuber. 2014-ben indult YouTube csatornája Paul Street néven, ahol eleinte vlogvideókat töltött fel, majd áttért az ijesztő, rejtélyes témájú videókra. Metál iránti szeretete miatt gyermekkorában elkezdett gitározni, de dalszövegírással és hangkeveréssel csak 2017 óta foglalkozik komolyabban. 2019-ben indította el Paul Street csatornájával párhuzamosan zenei profilját, amely az Azariah nevet kapta, amely Uzziás júdai király (latinul Azarias) nevéből ered. Több híres zenésszel is dolgozott már együtt, Hundred Sinsszel közös számuk, az ’OYE például meghaladta a milliós nézettséget! Első saját száma Hathor címmel jelent meg, mely szintén átlépte a milliós megtekintést. Két angol nyelvű albuma jelent meg, az egyik 2020-ban I’m Worse címmel, a másik 2021-ben Camouflage címmel. Az igazi áttörést a 2020-ban kiadott, 1 év alatt 13 milliós nézettséget elérő Rét című dal hozta meg neki, melyet Deshsel együtt készített. 2021-ben ismét Deshsel készített közös dala a MIND1 csupán 6 hónap alatt elérte a 14 milliós megtekintést. 2021-ben megkapta a az MTV Europe Music Awards Legjobb magyar előadónak járó díját. Nagyon köszönjük, hogy hozzájárult a kampányhoz, jóvoltából nyerhettek pólót.

A Carson Coma alternatív rockegyüttest 2018-ban alapította Bóna Zsombor, Fekete Giorgio, Gaál Péter, Héra Barnabás, Jónás Attila és Kun Bálint. Még ebben az évben kiadták első dalukat What a Time to Be Alive címmel, melyhez videóklip is készült, melyben a zenekar 60-as évek beatzenéje iránti rajongása figyelhető meg. A zenekar védjegyévé vált a hatvanas évekbeli öltözködés és a vidámság, a dalok pozitív üzenete, a humor, a fiatalos bohóság. Az alkotócsoport mellett baráti társaságként is dolgozó csapat részt vett a Hangfoglaló programban is, ahol a 20 nyertes egyike. A Kikeltető tehetségkutató keretein belül került sor az első koncertjükre, ahol széleskörű ismertségre tettek szert. 2019 elején felvették első nagylemezüket Corduy Club címmel, melynek köszönhetően a 04. Magyar Klipszemlén 4 díjat is nyertek. A zenekarral 2019 nyarán a legtöbb fesztiválon találkozni lehetett, majd szeptemberben a 30Y vendége volt a Budapest Parkban. 2020-ban az együttes Fonogram díjat nyert az év felfedezettje kategóriában. Köszönjük szépen a felajánlott pólókat kedves Carson Coma! Jól esik a támogatásotok! (Ha esetleg lemaradnátok a beváltásról ezen a linken is meg tudjátok vásárolni a termékeket.)

A Csaknekedkislány tánczenekart 2011-ben Csepella Olivér, Konsiczky Dávid, Nagy Dávid és Fatér Ambrus alapította. A zenekar tagjaira a nyolcvanas éves magyar underground együttesei (Európa Kiadó, Trabant, Balaton és a Kontroll Csoport) nagy hatással voltak, valamint a szövegíró Csepella Olivérre Pilinszky János és Cseh Tamás munkássága is. 2015 novemberében megjelent Na Ná Ba Bám címmel első nagylemezük. Ezen kívül 2016-ban 2 kislemezük is született, A férfi album, illetve Szomorú palánta címmel. A 2016-os Magyar Klipszemlén Tihany című számukhoz tartozó videóklipjük az év klipje lett. A zenekar 2020-ban újabb nagylemezt jelentetett meg Kobraszív címmel. A borítót a grafikusként is dolgozó Csepella Olivér készítette, aki 2013-ban az eredetileg csak diplomamunkának szánt Nyugat+ Zombik képregényt megjelenítette, óriási sikert elérve. Köszönjük a felajánlott pólókat, nagyon menő a zenekar.(Ha esetleg lemaradnátok a beváltásról ezen a linken meg is tudjátok vásárolni a termékekeket.)

A Mayberian Sanskülotts zenekart 2010-ben Csordás Zita és Balogh Gallusz alapította, majd 2012-ben csatlakozott hozzájuk Hromkó István és Szigeti Árpád. 2011-ben megjelent első albumuk aloneinkápmegyer címmel, 2012-ben pedig elkészült a második nagylemez, amely a PseudoDeath címet viseli és bekerült az év húsz kedvenc magyar albumát tartalmazó listába a Recorder zenei portálnál. A zenekar 2012-ben részt vett a Kispál és a Borz 1991-ben megjelent Naphoz Holddal című albumának feldolgozásában, amely a Holnaphoz Holddal címet kapta. 2 évvel később az Európa Kiadó Jó lesz… ’84 című lemezének 30. évfordulójára kiadott Jó lesz… ’14 feldolgozásalbumán is közreműködött. 2016-ban Adlait címmel megjelent a zenekar 3. nagylemeze. Köszönjük szépen a felajánlott CD-ket! (Ha esetleg lemaradnátok a beváltásról ezen a linken meg is tudjátok vásárolni a termékeket.)

Cookie-beállítások

Oldalunk cookie-kat használ a beállításaid mentéséhez, az oldal teljesítményének méréséhez, és lehetővé teszi számunkra, hogy más platformokon megjelenő hirdetésekkel elérjünk téged. További információkért olvasd el adatvédelmi nyilatkozatunkat. Itt testreszabhatod a beállításokat ha ezt szeretnéd.

Elfogad