Rólunk

A Legyél te a +1! kampányt a Budapest Pride és az aHang csapata hozta létre azért, hogy felhívja a figyelmet a közös ügyeink alakításának jelentőségére és a szavazáson való részvétel fontosságára.
 

Budapest Pride

A Budapest Pride (Szivárvány Misszió Alapítvány) 2001-es alapítása óta harcol a diszkrimináció különböző formái ellen és hidat épít az LMBTQ közösség és a többségi társadalom között. Célja a magyarországi LMBTQ közösség erősítése, bemutatása és láthatóságának elősegítése, valamint a figyelem felhívása a közösségüket érő jogegyenlőtlenségre és a társadalmi problémák megoldatlanságára közösségszervezés, tüntetések, kulturális rendezvények, valamint kampányok segítségével. Legismertebb projektjeik a Budapest Pride Felvonulás, az egy hónapos Budapest Pride Fesztivál és a vidéki LMBTQ közösségeket támogató Budapest Pride Szolidaritási Alap.

https://www.facebook.com/budapestpride
https://www.instagram.com/budapestpride/
https://budapestpride.hu

aHang

Az aHang 4 éve alakult szociális munkásokból, programozókból, civil szervezeteket fejlesztő és kommunikációs szakemberekből. Az aHang egy szócső a kezedben, amellyel kiállhatsz a számodra legfontosabb ügyekért. Eszközöket ad a társadalom mozgósítására petíciókkal, akciókkal és kampányokkal, és segíti az összeHangolt cselekvést. Kiemelt témák: környezetvédelem, oktatás, emberi jogok és demokrácia. 

https://www.facebook.com/szabadahang
https://www.instagram.com/szabadahang/
ahang.hu szabad.ahang.hu

Cookie-beállítások

Oldalunk cookie-kat használ a beállításaid mentéséhez, az oldal teljesítményének méréséhez, és lehetővé teszi számunkra, hogy más platformokon megjelenő hirdetésekkel elérjünk téged. További információkért olvasd el adatvédelmi nyilatkozatunkat. Itt testreszabhatod a beállításokat ha ezt szeretnéd.

Elfogad